Projekter - før og efter

Nedenstående kan du se et udpluk af vores projekter

Butiksfacade i Blokhus

Facade renoveret til at kunne modstå hårdt miljø.

Butiksfacaden her er først renset af til fast og diffusionsåben grund. Herefter er den netpudset med en stærk mineralsk fibergrundpuds. Overfladen er indfarvet organisk silikonepuds (diffusionsåben), som slutteligt er malet med silikoneharpiks maling.

Herefter står facaden stærkest muligt de næste mange år, på trods af det hårde vejr, som ofte opleves ved vestkysten.

Ønsker du også en stærk facaderenovering, så kontakt Dansk FacadePuds for en god løsning.

Butiksfacade i Blokhus

Facaderenovering med et HELT nyt udtryk

Huset her, som er beliggende med udsigt over den sydlige del af Aalborg, er totalt renoveret både ude og inde. Som det ses har husets ydre fået et helt nyt udseende, væk er den traditionelle 60’er stil og huset fremstår nu moderne og tidssvarende.

Kontakt Dansk FacadePuds, hvis du også ønsker en forandring af dit hus.

Facaderenovering med et HELT nyt udtryk

Fra rødt til gult i Svendborg

Huset her fik fjernet trægavlene (et levn fra 70’erne), slebet facaderne ned til fast og diffusionsåben grund. Herefter er det blevet netpudset og pudset med indfarvet gult slutpuds og til sidst malet med tilhørende systemfarve i guldokker.

Nu står huset flot og klart i farven i mange år.

Fra rødt til gult i Svendborg

Facadeisolering – Agri Nord

Agri Nord i Aars. Udført som underentreprenør for andet murerfirma. Partierne mellem vinduerne er isoleredt og pudset, og førstesalen er beklædt med plader, som efterfølgende er pudset.

Facadeisolering – Agri Nord

Netpudsning – Tobakshus

Historisk tobakshus fra Aalborg, som er komplet facade-renoveret. Alt gammel puds er sandblæst af, og ny sund puds er lagt på facaden fra inderst til yderst. Det sidste lag puds er indfarvet rødt og huset vil derfor stå klart i farven i længere tid.

Netpudsning – Tobakshus

Netpudsning – Ældre arbejderbolig

Ældre arbejderbolig, som har fået en stærk netpudsning, der sikrer huset imod afskalninger. Gavlbeklædningen er fjernet, og der er pudset til kip, gesimsen er ført videre til kip. Det typiske rulleskifte, som er set lavet siden slutningen af 60’erne, er ændret til sålbænke med “funktionelle og flotte former”.

Netpudsning – Ældre arbejderbolig

Netpudsning – Murermestervilla

Gammel muremestervilla, hvor en stor del af brændingen på facadestenene var forvitret, og derfor stod til udskiftning. En netpudsning har her sikret et stærkt resultat for fremtiden og fremhæver æstetikken i huset.

Netpudsning – Murermestervilla

Charmerende lille hus i Nørhalne har fået nye stærke facader

Huset fra slut 20’erne, havde mange problemer med afskalninger og ejeren ærgrede sig hver år over, at skulle lappe på facaden, – som alligevel aldrig blev helt pæn. Han valgte derfor at få Dansk Facade udfører en stærk facaderenovering én gang for alle. Samtidigt anbefalede Dansk FacadePuds at få ændret farven på huset, da det rent visuelt ville tilføre huset lidt “højde”, på et ellers meget lavt hus. – Resultatet blev et flot og hyggeligt lille hus.

Charmerende lille hus i Nørhalne har fået nye stærke facader

Hus i Birkerød – nu med et Sydeuropæisk touch

Huset her er bygget til over flere omgange, deraf har huset fået uensartede facader. – Gavlen mod vejen er af ældre dato og tilbygningen ind mod haven af nyere dato, ligeledes faldt sokkelpudset af forskellige steder.

Huset er netpudset over det hele, problemerne med soklen er udbedret med netpudset EPS. Til at følge faldet i terrænet, har vi lavet en nedtrapning af soklen på langsiderne. Herefter er huset malet i en knække hvid farve – som sammen med det mørkebrune rækværk giver en varm glød og et lidt sydeuropæisk præg.

Hus i Birkerød – nu med et Sydeuropæisk touch

Hus i Gug ved Aalborg forandret fra typisk kedelig 70’er villa, til moderne eksklusiv villa

Den visuelle forandring på huset her er til at få øje på. Huset er fra 70’erne, er gennemgribende renoveret både ude og inde, og et så flot hus med sådan en beliggenhed er svær at finde.

Udenfor er facaderne netpudset, og pudset med en indfarvet finpuds. Sålbænkene er ændret fra de gamle utidssvarende rulleskift, til mere funktionelle og tidssvarende former. Remmen var mørkeblå, og er blevet ændret til hvid får at gøre huset mere stilrent og få lide visuel højde på facaderne. – Resultat er en total forandring , hvor resultatet taler helt for sig selv.

Hus i Gug ved Aalborg forandret fra typisk kedelig 70’er villa, til moderne eksklusiv villa

Hus i Pandrup fik forandret facadens udtryk radikalt

Dette hus er fra starten af 80’erne, udført med træ felter imellem vinduerne og med gennemgående rulleskift som sålbænke så sålbænke var derfor meget dominerende på facaden. De mørkebrune mursten som gennem årene havde fået mange reparationer, bevirkede at facaden var en rodet sammensætning og gav huset et sammentrykket udseende.

Huset blev netpudset og slutteligt pudset med indfarvet mineralsk finpuds med algehæmmende effekt (uden brug af kemi).Træ felterne er lukket, sålbænkene er vendt og er nu kun under vinduerne, der er herefter en bedre sammenhæng i facadens udtryk, som giver et mere stilrent udseende.

Hus i Pandrup fik forandret facadens udtryk radikalt

Pudsning af ISOByg blokke på Ø’en Fur

Huset her er en nyopførsel på Ø’en Fur i Limfjorden. Huset er opført i blokke fra ISOByg, som oprindeligt er et Tysk bygge system fra producenten MAGU, med over 40 års erfaring i EPS blokke.
Her er det vigtigt at alle målene er udført korrekt, og man har indtænkt alle detaljerne – vi I Dansk FacadePuds har god kendskab til ISOByg blokkene og er derfor den helt rigtige sparringspartner, når det kommer til pudsning af ISOByg blokke.

Pudsning af ISOByg blokke på Ø’en Fur

Villa i Nørresundby

Kunden her var usikker på købet at huset, da der var meget store områder med løst puds og andre skader på facaden. Kunden tog derfor kontakt til Dansk FacadePuds, for at høre om det kunne lade sig gøre at lave facaden forsvarligt, samt en fast pris på at udfører dette. – Herefter var der noget at forhandle huset ud fra.
Huset er netpudset og der er lavet en opdeling af sokkel og facade. Fugtophobningen er stoppet med vandspærrepuds og facaden pudset med en mineralsk finpuds. Sluttelig er facaderne malet i en meget let knækket hvid farve, som kunden selv har fundet frem til. Det ses faktisk ikke at farven er knækket hvid, – kun hvis man holder noget helt hvidt op ad facaden, men giver en fantastisk flot glød ved solnedgang og solopgang.

Villa i Nørresundby